Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Modula: Een Grootformaat Modulaire Keramische Dakpan

26 mei 2023

Als het gaat om het bouwen of renoveren van een huis, is het dak een cruciaal onderdeel dat bescherming biedt tegen weersinvloeden en een esthetische uitstraling geeft. Wienerberger, een toonaangevende producent van keramische dakpannen, heeft de Koramic Modula dakpan ontwikkeld, een innovatieve oplossing die voldoet aan zowel functionele als esthetische eisen. In deze blog zullen we de Koramic Modula dakpan van Wienerberger verkennen en ontdekken waarom deze pan een uitstekende keuze is voor jouw dak.

Modula: een dakpan van hoogwaardige kwaliteit

Wienerberger staat bekend om zijn hoogwaardige bouwmaterialen, en de Modula dakpan is daarop geen uitzondering. Gemaakt van duurzame klei, biedt deze dakpan uitstekende bescherming tegen weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en zonnestraling. De Koramic Modula dakpan is bestand tegen vorst, waardoor hij ideaal is voor koude klimaten. Bovendien blijft dak dakpan er jarenlang mooi en levendig uitzien.

Modula dakpan kopen

Een duurzame keuze

Wienerberger zet zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, en de Modula weerspiegelt dit streven. De Koramic Modula dakpan beschikt over het DUBOkeur keurmerk. DUBOkeur is een Nederlands milieukeurmerk dat wordt toegekend aan bouwmaterialen, bouwproducten en gebouwen die voldoen aan strenge duurzaamheidscriteria. Het keurmerk stelt hoge eisen aan de productieprocessen en stimuleert de ontwikkeling van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. Door te kiezen voor DUBOkeur-producten kan de bouwsector bijdragen aan een duurzamere en milieuvriendelijkere gebouwde omgeving.

Waarom kiezen voor de Modula?

De Modula dakpan van Wienerberger biedt een scala aan voordelen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Met zijn hoogwaardige kwaliteit, unieke modulaire ontwerp, eenvoudige installatie, energie-effici├źntie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is de Modula dakpan een uitstekende keuze voor elk huis. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel of eigentijds dakontwerp, de Modula dakpan kan aan al je behoeften voldoen. Kies voor Wienerberger en geniet van een duurzaam en stijlvol dak dat lang meegaat.

Bij Mundimat Dakmaterialen hebben wij de Modula standaard in ons assortiment en kunnen deze voor u rechtstreeks bij de fabriek bestellen. Het kan ook voorkomen dat we deze nog op voorraad hebben. Neem voor meer informatie contact op of kom gerust langs op onze locatie in Kelpen-Oler.