Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Privacy

Mundimat dakmaterialen bv. Mundimat dakmaterialen bv., gevestigd aan Kelperheide 18
6037 SZ Kelpen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.mundimatdakmaterialen.nl
Kelperheide 18
6037 SZ Kelpen
0031-495-651578

H.H.W. Verheesen is de Functionaris Gegevensbescherming van Mundimat dakmaterialen bv. Hij/zij is te bereiken via h.verheesen@mundimat.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
– kredietwaardigheidscheck

Bij Mundimat dakmaterialen bv. is het mogelijk om achteraf te betalen voor de producten die u koopt. Om dit mogelijk te maken en u en onszelf te beschermen tegen misbruik, laten we uw kredietwaardigheid toetsen. Dit doen wij door de noodzakelijke persoonsgegevens (waaronder uw adresgegevens) te verstrekken aan een kredietwaardigheidsbeoordelaar [naam & eventueel adresgegevens beoordelaar], die deze gegevens alleen voor dit doel mag gebruiken.
– burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Mundimat dakmaterialen bv. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Mundimat dakmaterialen bv. neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mundimat dakmaterialen bv.) tussen zit. Mundimat dakmaterialen bv. gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

[aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Mundimat dakmaterialen bv. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Personalia > Bewaartermijn > Reden
Adres > Bewaartermijn > Reden
Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden
Mundimat dakmaterialen bv. deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Mundimat dakmaterialen bv. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Mundimat dakmaterialen bv. uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

[voeg hier een tabel toe met: de categorie waar derde toe behoort, naam en jurisdictie, doel en welke gegevens.]

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Mundimat dakmaterialen bv. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Mundimat dakmaterialen bv. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Mundimat dakmaterialen bv. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mundimatdakmaterialen.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Mundimat dakmaterialen bv. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Mundimat dakmaterialen bv. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mundimatdakmaterialen.nl

Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0495-651578
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Projecten blog

Zonnepanelen: De financiële voordelen en aandachtspunten voor uw dak.

Zonnepanelen zijn tegenwoordig erg populair. Gezien de belangrijke voordelen worden ze veelvuldig op de daken geïnstalleerd. Ze dragen bij aan een beter milieu en zijn daarnaast ook nog eens een financieel aantrekkelijke investering.

 

Denkt u er over om zonnepanelen te laten installeren? Dan zijn er een aantal dingen die handig zijn om vooraf te weten. Door een goede voorbereiding te treffen kunt u obstakels tijdens de installatie voorkomen. Wij delen een aantal financiële voordelen en belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden.

Financieel voordeel

Zowel op het materiaal als de installatie van zonnepanelen krijgt u 21% btw terug. Voor veel mensen is dit een aantrekkelijke reden om zonnepanelen aan te schaffen. U kunt ook informeren of uw gemeente een subsidie of een gunstige lening verstrekt. De regelingen verschillen per gemeente. Het is wellicht interessant om hiernaar te informeren. Ook de waarde van uw huis neemt toe na het plaatsen van zonnepanelen. Mocht uw huis in de verkoop worden gezet, dan betekent dit een hogere vraagprijs.

Aandachtspunten om rekening mee te houden

U bent overtuigd en wilt graag zonnepanelen op uw dak laten installeren. Waar dient u dan rekening mee te houden? Als eerste is de staat van uw dak belangrijk. De zonnepanelen worden namelijk via dakhaken aan het dak bevestigd. Deze worden over de pannen en panlatten geschoven. Het is daarom belangrijk dat uw dak in een goede staat verkeerd. Twijfelt u aan de staat van uw dak? Dan kunt u dit voorleggen aan een verkoopadviseur of dakspecialist.

Het kan ook wel eens voorkomen dat een dakpan tijdens de installatie breekt of beschadigd raakt. U doet er goed aan om een aantal reserve dakpannen aan te schaffen. Deze kunt u bij Mundimat Dakmaterialen vinden. Wij verkopen nieuwe en gebruikte dakpannen die aansluiten bij uw dak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langs komen op onze locatie aan de Kelperheide 18 in Kelpen.

zonnepanelen | dak | dakpannen | limburg | kelpen oler | Mundimat

Gebruikte Dakpannen en Hulpstukken

Bekijk project Alle projecten