Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Privacy

Mundimat dakmaterialen bv. Mundimat dakmaterialen bv., gevestigd aan Kelperheide 18
6037 SZ Kelpen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.mundimatdakmaterialen.nl
Kelperheide 18
6037 SZ Kelpen
0031-495-651578

H.H.W. Verheesen is de Functionaris Gegevensbescherming van Mundimat dakmaterialen bv. Hij/zij is te bereiken via h.verheesen@mundimat.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
– kredietwaardigheidscheck

Bij Mundimat dakmaterialen bv. is het mogelijk om achteraf te betalen voor de producten die u koopt. Om dit mogelijk te maken en u en onszelf te beschermen tegen misbruik, laten we uw kredietwaardigheid toetsen. Dit doen wij door de noodzakelijke persoonsgegevens (waaronder uw adresgegevens) te verstrekken aan een kredietwaardigheidsbeoordelaar [naam & eventueel adresgegevens beoordelaar], die deze gegevens alleen voor dit doel mag gebruiken.
– burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Mundimat dakmaterialen bv. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Mundimat dakmaterialen bv. neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mundimat dakmaterialen bv.) tussen zit. Mundimat dakmaterialen bv. gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

[aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Mundimat dakmaterialen bv. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Personalia > Bewaartermijn > Reden
Adres > Bewaartermijn > Reden
Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden
Mundimat dakmaterialen bv. deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Mundimat dakmaterialen bv. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Mundimat dakmaterialen bv. uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

[voeg hier een tabel toe met: de categorie waar derde toe behoort, naam en jurisdictie, doel en welke gegevens.]

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Mundimat dakmaterialen bv. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Mundimat dakmaterialen bv. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Mundimat dakmaterialen bv. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mundimatdakmaterialen.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Mundimat dakmaterialen bv. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Mundimat dakmaterialen bv. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mundimatdakmaterialen.nl

Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0495-651578
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Projecten blog

Tejas Borja – BorjaJet: Unieke dakpannen designs

Waar producten meer en meer op elkaar gaan lijken, kan een uniek design het verschil maken. In de dakpannenbranche is dit niet anders. Er wordt dagelijks gewerkt aan innovatieve producten om de markt te voorzien van een uniek aanbod. Een van de meest opvallende creaties binnen onze tak is de Borja Jet van Tejas Borja. De buitengewone designs zijn een ware lust voor het oog.

Tejas Borja

Tejas Borja is het modelvoorbeeld van een klein familiebedrijf dat binnen een eeuw is uitgegroeid tot een grote internationale onderneming. Begonnen in het Spaanse Alicante, heeft Tejas Borja vele successen op haar naam staan. Ze maakten ooit de eerste vormgeperste dakpannen in Spanje, en in 2018 kwam de revolutionaire Borja Jet op de markt.

Borja JetTejas Borja - BorjaJet - Mundimat Dakmaterialen - Dakpannen

Als enige keramische dakpannenfabriek ter wereld maakt Tejas Borja gebruik van een unieke inktjet technologie. Digitale printing maakt het mogelijk om verschillende designs op de pannen te fabriceren. Beton-, hout-, natuurlei-, natuursteen-, oxide- en marmerlook zijn een aantal voorbeelden van prints die haast niet van het echte natuurlijke materiaal te onderscheiden zijn. Stelt u zich eens een dak voor met een Borja Jet pan met hout design. Men zou door de realistische uitstraling niet kunnen raden dat het hier een keramische dakpan betreft. De prints kunnen op diverse dakpannen en hulpstukken gerealiseerd worden. Hierdoor is het mogelijk om elk dak te voorzien van passende artikelen. Ook de gevel van uw huis kan bekleed worden met een Borja Jet pan. Hiervoor is de flat 5xl (de grootste keramische dakpan ter wereld!) erg geschikt.

Uniek voor deze dakpannen is ook, dat deze in een rolleroven met extreem hoge temperaturen (1200 graden Celsius) worden afgestookt. Hierdoor is de kwaliteit extreem goed en neemt de dakpan nauwelijks water op. Dit heeft een positieve invloed op de duurzaamheid en is de kans op vervuiling van de pan veel kleiner. Hij blijft dus lang mooi.

Dit product is nog geen jaar op de markt en heeft nu al een Red Dot award gewonnen, een prijs uitgereikt door een prestigieuze organisatie in de designwereld. We zijn pas aan het begin van een nieuw era binnen dakpannendesign en de Borja Jet heeft alvast de toon gezet.

 

Wij zijn er trots op, dat we deze pan aan ons rijke assortiment hebben kunnen toevoegen.

 

Tejas Borja - BorjaJET Roma Dark - Mundimat dakmaterialen - dakpannen  Tejas Borja - BorjaJET - Denver Gold - Mundimat Dakmaterialen - Dakpannen Tejas Borja - BorjaJET - Mundimat Dakmaterialen - Dakpannen

Tejas Borja - BorjaJET Tokyo Copper - Mundimat dakmaterialen - dakpannen Tejas Borja - BorjaJET Toronto Oak - Mundimat dakmaterialen - dakpannen Tejas Borja - BorjaJET Roma Dark - Mundimat dakmaterialen - dakpannen

 

 

 

Bekijk project Alle projecten