Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Privacy

Mundimat dakmaterialen bv. Mundimat dakmaterialen bv., gevestigd aan Kelperheide 18
6037 SZ Kelpen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.mundimatdakmaterialen.nl
Kelperheide 18
6037 SZ Kelpen
0031-495-651578

H.H.W. Verheesen is de Functionaris Gegevensbescherming van Mundimat dakmaterialen bv. Hij/zij is te bereiken via h.verheesen@mundimat.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
– kredietwaardigheidscheck

Bij Mundimat dakmaterialen bv. is het mogelijk om achteraf te betalen voor de producten die u koopt. Om dit mogelijk te maken en u en onszelf te beschermen tegen misbruik, laten we uw kredietwaardigheid toetsen. Dit doen wij door de noodzakelijke persoonsgegevens (waaronder uw adresgegevens) te verstrekken aan een kredietwaardigheidsbeoordelaar [naam & eventueel adresgegevens beoordelaar], die deze gegevens alleen voor dit doel mag gebruiken.
– burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Mundimat dakmaterialen bv. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– Mundimat dakmaterialen bv. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Mundimat dakmaterialen bv. neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mundimat dakmaterialen bv.) tussen zit. Mundimat dakmaterialen bv. gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

[aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Mundimat dakmaterialen bv. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Personalia > Bewaartermijn > Reden
Adres > Bewaartermijn > Reden
Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden
Mundimat dakmaterialen bv. deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Mundimat dakmaterialen bv. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Mundimat dakmaterialen bv. uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

[voeg hier een tabel toe met: de categorie waar derde toe behoort, naam en jurisdictie, doel en welke gegevens.]

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Mundimat dakmaterialen bv. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Mundimat dakmaterialen bv. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Mundimat dakmaterialen bv. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mundimatdakmaterialen.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Mundimat dakmaterialen bv. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Mundimat dakmaterialen bv. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mundimatdakmaterialen.nl

Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0495-651578
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Projecten blog

De belangrijkste voordelen van dakisolatie

Denkt u na over een complete dakrenovatie?

Dan is het goed isoleren van uw dak een belangrijk onderdeel. Dakisolatie houdt de warmte beter in huis, aangezien deze van nature opstijgt. In de winter gaat de warmte niet via het dak verloren en in de zomer kan dakisolatie uw huis koel houden. Naast het behoudt van het aangename klimaat in huis heeft dakisolatie een aantal voordelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen van dakisolatie op een rijtje:

U bespaart jaarlijks honderden euro’s op uw gasrekening

Via een niet of slecht geïsoleerd dak gaat veel warmte verloren. De warme lucht stijgt op en verlaat uw woning via het dak. De stookkosten blijven oplopen. De verwarming slaat immers aan als de temperatuur in huis daalt. Met een goed geïsoleerd dak is dit verleden tijd. De warmte blijft in huis waardoor u zo’n 30% bespaart op uw gasverbruik. Dit kan u op jaarbasis wel honderden euro’s besparen!

 

Dakisolatie is beter voor het milieu

Zit u te denken om uw dak goed te laten isoleren? Dan bent u naast het besparen op de energiekosten, ook nog eens milieu bewust bezig. Door de gasbesparing voorkomt u de uitstoot van veel koolstofdioxide. Als u bedenkt dat dakisolatie gemiddeld 25 jaar meegaat, dan kunt u er van uit gaan dat u effectief uw steentje bijdraagt aan een beter milieu.

 

Een hogere verkoopwaarde van uw huis

Bent u van plan om uw huis in de toekomst te verkopen? Dan kan een goed geïsoleerde woning een betere energiescore krijgen bij het opmaken van het energie prestatie certificaat, oftewel het energielabel. Een betere score staat gelijk aan een hogere verkoopwaarde.

 

Bij Mundimat dakmaterialen leveren wij geïsoleerde dakplaten van de bekende merken Isobouw, Unidek en Unilin. Deze leveranciers hebben o.a. sandwichplaten, renoplaten en spoorplaten in hun assortiment. Wij kunnen u adviseren over de toe te passen isolatie waarde, de juiste keuze en toepassing, rekening houdend met de constructie en het bouwbesluit van uw dak.

 

Voor meer informatie over dakisolatie kunt u contact met ons opnemen.

dakisolatie | Sandwichplaten | Isobouw | Unilin | Unidek | EPS | PIR | Isolatie dakisolatie | Sandwichplaten | Isobouw | Unilin | Unidek | EPS | PIR | Isolatie Mundimat Dakmaterialen | Gebruikte dakpannen | Dakpannen | Dakisolatie | oude dakpannen dakisolatie | Sandwichplaten | Isobouw | Unilin | Unidek | EPS | PIR | Isolatie

Bekijk project Alle projecten