Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Diverse panhaken in ons assortiment

10 september 2021

Om schade en ongelukken bij windvlagen te voorkomen, is het in Nederland verplicht om dakpannen te verankeren. Dit gebeurt met panhaken. Deze panhaken zijn van roestvrijstaal en komen in diverse soorten. Elke dakpan heeft zijn eigen haak. Zo heb je panhaken met een dubbele vleugel voor dakpannen zonder overlappende zijsluiting, maar ook panhaken met een enkele vleugel voor dakpannen met een overlappende zijsluiting. Welke panhaak u nodig heeft, hangt dus geheel van het model dakpan af.  De volgende panhaken hebben wij in ons assortiment:  

Klikpanhaak nr. 5 

De Klikpanhaak nr. 5 is geschikt voor de dakpannen VHV klassiek en VHV vario. Deze klikhaak trek je om de panlat, en klik je vervolgens in de zijsluiting van de dakpan.  

Tikpanhaak nr. 210 

De Tikpanhaak nr. 210 is geschikt voor de dakpannen Actua, Datura en Modula. Deze tikpanhaak wordt in de panlat getikt en valt in de zijsluiting van de dakpan.  

Tikpanhaak nr. 215 

De Tikpanhaak nr. 215 is geschikt voor de dakpan Alegra 12. Deze tikpanhaak wordt in de panlat getikt en valt in de zijsluiting van de dakpan. 

eurpanhaak sneldek neroma

Tikpanhaak nr. 220 

De Tikpanhaak nr. 220 is geschikt voor de dakpan Alegra 10. Deze tikpanhaak wordt in de panlat getikt en valt in de zijsluiting van de dakpan. 

Tikpanhaak nr. 223 

De Tikpanhaak nr. 223 is geschikt voor de dakpan Madura. Deze tikpanhaak wordt in de panlat getikt en valt in de zijsluiting van de dakpan. 

Tikpanhaak nr. 230 

Tikpanhaak nr. 230 is geschikt voor de dakpan OVH Vario. Deze tikpanhaak wordt in de panlat getikt en valt in de zijsluiting van de dakpan. 

Twintikker rvs 

De Twintikker rvs is geschikt voor de dakpan OVH Klassiek. Door middel van twee haken klemt de twintikker twee diagonaal aangrenzende dakpannen. 

Twintikker rvs 

De Twintikker rvs is geschikt voor de dakpannen TND 044 en TDN933. Door middel van twee haken klemt de twintikker twee diagonaal aangrenzende dakpannen. 

Alle bovenstaande panhaken worden verkocht per doos. Hierin zitten 200 panhaken. Ook verkopen wij Europanhaken en Panhaken voor de Oude holle/Handpan. Met deze producten bent u verzekerd van een betrouwbare verankering. Voor meer informatie over het vinden van de juiste panhaak kunt u contact met ons opnemen.