Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Gebruikte bouwmaterialen 

29 april 2020

In deze moderne tijd raken we steeds meer bewust van een circulaire economie. Het is belangrijk om efficiënt om te gaan met onze grondstoffen. Zo kunnen we het klimaat helpen en is het vaak ook nog beter voor de portemonnee. Daarnaast kan door hergebruik een product vervangen worden dat hedendaags niet meer geproduceerd wordt. Dit zijn een aantal fijne voordelen. 

Mundimat Dakmaterialen 

Het assortiment bij Mundimat Dakmaterialen bestaat voor een groot deel uit gebruikte dakpannen en hulpstukken. Onze klanten kopen gebruikte dakpannen voor diverse redenen. Bijvoorbeeld: 

  • Ter vervanging bij stormschade 
  • Voor een renovatieproject 
  • Om het huis een authentieke uitstraling te geven 
  • Als reserve bij het plaatsen van zonnepanelen 

Ook is het raadzaam om altijd een paar gebruikte dakpannen thuis op voorraad te hebben. Zeker als het om een zeldzaam exemplaar gaat. Wilt u weten welke gebruikte dakpannen en hulpstukken wij verkopen? Hier vindt u een lijst gebruikte dakpannen en een lijst gebruikte hulpstukken 

Bent u op zoek naar een specifieke gebruikte dakpan of hulpstuk? Neem dan even contact met ons op via telefoon of e-mail een foto van de dakpan die u nog heeft liggen naar info@mundimatdakmaterialen.nl. Dan kunnen wij voor u kijken of de betreffende pan voorradig is en zullen we dit aan u terugkoppelen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor. 

Mundimat Dakmaterialen | Gebruikte en nieuwe dakpannen en hulpstukken | Gevelpannen | nokvorsten | nok

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen

Op het adres van Mundimat Dakmaterialen kunt u ook onze zusteronderneming Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen vinden. Hier worden onder andere ramen, dakramen, deuren, vloerplanken, houten balken, ijzeren balken en isolatie verkocht.  

Bent u van plan om uw huis op circulaire wijze te bouwen of te verbouwen? Bij Mundimat vindt u de diverse gebruikte bouwmaterialen en gebruikte dakmaterialen om dit te realiseren. Neem gerust contact met ons op om uw project te bespreken. Onze twee bedrijven werken nauw met elkaar samen om uw plannen te realiseren.  

 

Duurzaam bouwen met dakmaterialen