Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Herfstkleur Dakpannen

30 oktober 2020

De tijd van regen, storm en donkere dagen voor het einde van het jaar is weer aangebroken. We hebben het natuurlijk over de herfst. Van alle vier de jaargetijden heeft dit seizoen iets met dakpannen te maken. In deze blog gaan wij namelijk de herfstkleur dakpan in de spotlights zetten. Lees hier meer over diverse herfstkleur modellen, de merken en natuurlijk over zijn bijzondere verschijning. 

Herfstkleur dakpan 

De herfstkleur dakpan is een bijzonder mooie creatie. Laten we er mee beginnen dat geen enkele herfstkleur dakpan hetzelfde is. Natuurlijk wel qua formaat en vorm, maar niet op het gebied van kleur. De diepbruine kleur loopt door middel van een ombre effect over in een levendige terracotta achtige tint. Net als een sprankelend esdoornblad tijdens de hoogtijdagen van de herfst.  

herfstkleur dakpannen koramic wienerberger

Herfstkleur dakpan merken 

De twee merken die diverse modellen herfstkleur dakpannen fabriceren zijn Koramic via producent Wienerberger en het merk Monier via BMN. Dit zijn beiden toonaangevende organisaties binnen de dakpannenindustrie. 

Diverse modellen 

Wienerberger en BMN hebben diverse modellen herfstkleur dakpannen in hun assortiment. De volgende modellen zijn verkrijgbaar: 

Wienerberger: 

BMN 

  • Monier Ovh (200) herfstkleur dakpan 
  • Monier Vh-variabel herfstkleur dakpan
  • Monier Sneldek glazuron herfstkleur twp dakpan 

herfstkleur dakpannen

Herfstkleur dakpannen bij Mundimat Dakmaterialen 

Bij Mundimat Dakmaterialen hebben wij diverse gebruikte dakpannen in herfstkleur op voorraad. Ook is het mogelijk om alle bovenstaande modellen nieuw te leveren. Lijkt het u wat om deze prachtige kleur op uw dak te laten plaatsen? Neem dan even contact op of kom even langs op ons bezoekadres.