Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Koramic Flexi-rol Extreme

19 juni 2023

Een degelijk dak boven ons hoofd is van cruciaal belang. Of het nu gaat om een nieuw bouwproject of een renovatie, de keuze van de juiste dakbedekking is een beslissing die niet lichtvaardig moet worden genomen. Daarom is de Koramic Flexi-rol Extreme een betrouwbaar product dat tegemoetkomt aan de behoeften van elke omgeving en elk weer. In dit blogartikel zullen we de unieke kenmerken van de Koramic Flexi-rol Extreme verkennen

De Flexi-Rol Extreme is een ondervorst die zorgt voor ventilatie, en is gemaakt van een geweven PP-doek dat luchtdoorlatend is. Deze ondervorst is voorzien van acrylaat gecoate aluminium slabben aan beide zijden. Dankzij de innovatieve kleefstrook hecht hij uitstekend op vochtige en koude dakpannen.

Kenmerken:

  • Hecht op vochtige dakpannen.
  • Geschikt voor verwerking bij temperaturen tot -5°C.
  • UV-bestendige coating om verkleuring te voorkomen.
  • Ventilatiecapaciteit: 178 cm2 per meter.
  • Productgarantie: 20 jaar.

Koramic Flexi-rol extreme

Koramic Flexi-rol extreme

Een van de key-kenmerken van de Koramic Flexi-rol Extreme, is de flexibiliteit ervan. Het materiaal is gemakkelijk te buigen en aan te passen aan de vorm van elk dak. Dit maakt het ideaal voor daken met complexe contouren en moeilijk bereikbare gebieden. Bovendien is de installatie eenvoudig en efficiënt. Dankzij het lichte gewicht van het materiaal kunnen installateurs het snel en gemakkelijk op het dak plaatsen, wat resulteert in een snelle voltooiing van het project.

Het product is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood, passend bij de kleur van de pannen op uw dak.

Het belang van een goede dakbedekking kan niet worden onderschat, en de Koramic Flexi-rol Extreme biedt de juiste oplossing voor elk dakproject. Met zijn duurzaamheid, weerbestendigheid, flexibiliteit, installatiegemak en esthetische mogelijkheden, bent u verzekerd van de juiste ondervorst voor uw dak.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactpagina op onze website. U bent ook van harte welkom op onze locatie in Kelpen-Oler.