Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Koramic Modula Dakpan

09 december 2022

Een nieuwbouw of renovatieproject brengt diverse keuzes met zich mee. Welke indeling? Welke bakstenen en ook: welke dakpan komt er op het dak? Om een juiste keuze te maken is het belangrijk dat u kennis maakt met de diverse dakpannen, modellen en kleuren. Vandaag zetten we de Modula in de spotlights, maak kennis met deze grote keramische dakpan.

Op het gebied van dakpannen is de keuze reuze. Er zit namelijk veel verschil tussen de diverse modellen en de ene dakpan is de andere niet. De Modula is een eigenzinnige dakpan. Een uniek exemplaar in zijn soort. Het is een grootformaat keramische dakpan die meteen opvalt in het straatbeeld.

Een modulaire dakpan

De keramische Koramic Modula van Wienerberger is dus een grote modulaire dakpan. Wat betekent dit precies? Een modulaire dakpan werkt middels een bouwdoossysteem. Het bestaat uit verschillende onderdelen, is makkelijk toepasbaar, verwisselbaar en uit te breiden. De golven van deze pan lopen symmetrisch in elkaar over en zorgen voor een passend en mooi geheel.

De dakpan heeft een werkende breedte van 30 cm en laat zich snel en effici├źnt verwerken. Ook beschikt de dakpan over een DUBO keurmerk. Dit bewijst dat deze dakpan tot een van de meest milieuvriendelijke keuzen behoort.

Koramic Modula dakpan Wienerberger Natuurrood

Modula: De diverse nuances

Mocht deze dakpan in de smaak vallen, dan kunt u kiezen uit de volgende nuances:

  • Natuurrood
  • Leikleur mat engobe
  • Vulkaanzwart edel-engobe
  • Zwart edel-engobe
  • Gewolkt

Dit zijn diverse dakpannen in rood en zwarttinten. Allemaal prachtig kleuren die niet misstaan in het hedendaagse straatbeeld.

Mundimat Dakmaterialen

Bij Mundimat Dakmaterialen zijn wij gespecialiseerd in keramische dakpannen, hulpstukken en toebehoren. Wij kunnen u van alles vertellen over de Modula en bijbehorende accessoires. Voor vragen en advies kunt u contact opnemen met ons contactformulier of langs komen op onze locatie in Kelpen-Oler.