Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Schade aan dakpannen na een storm

10 februari 2020

We hebben de afgelopen jaren kunnen merken dat we steeds vaker met heftige stormen te maken krijgen. Ze komen slechts een paar keer per jaar voor, maar de impact kan enorm zijn. Tegenwoordig krijgen de stormen, net als in andere gebieden ter wereld, namen toegekend. Een recent voorbeeld van een storm in Nederland is storm Ciara.

Dakpannen vervangen na een storm

Het kan wel eens voorkomen dat u na een storm een aantal dakpannen bent verloren. De dakpannen sneuvelen op de grond en deze moeten worden vervangen. Het is belangrijk dat u dit snel doet anders kunnen er lekkages ontstaan. Dat is wel het laatste dat u kunt gebruiken! Hoe kunt u dan het beste handelen?

Gebruikte dakpannen kopen na een storm

Omdat er delen van de constructie van het dak worden blootgesteld aan de natuur, is het belangrijk om het dak zo snel mogelijk te repareren. Gaat het om een paar dakpannen, dan kunt u deze misschien wel zelf vervangen. Is de klus toch iets complexer? Of wilt u zelf niet het dak opgaan? Dan kunt u natuurlijk ook een professional inhuren. Vervolgens gaat u op zoek naar een dakpan die bij uw dak past.

Mundimat Dakmaterialen helpt bij stormschade

Op zoek naar een vervangende dakpan? Dan bent u bij Mundimat Dakmaterialen aan het juiste adres. Bij ons kunt u losse stuks dakpannen kopen die bij uw dak passen. Dit zijn vaak gebruikte dakpannen omdat deze beter inblenden bij een bestaand dak. Een nieuwe dakpan sluit waarschijnlijk qua kleur niet aan. Om de juiste dakpan voor uw dak te vinden, kunt u het beste een foto van uw dakpan maken of een exemplaar meenemen. Wij bezitten een uitgebreid assortiment gebruikte dakpannen in ons magazijn in Kelpen (Midden Limburg) waardoor u wellicht al meteen geholpen bent.

Schade aan dakpannen na een storm - gebruikte dakpannen - kantpannen - tweede hands dakpannen - dakpannen limburg - mundimat dakmaterialen - dakmaterialen Mundimat Dakmaterialen | nieuwe dakpannen en hulpstukken Mundimat-dakmaterialen-dakpannen-daklekkage-dakreparatie-gebruikte dakpannen- nieuwe dakpannen-storm

Daklekkage oorzaak & tips om het tegen te gaan