Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Stonewold: Een dakpan met een designkarakter

25 maart 2022

Bent u al bekend met de moderne Stonewold dakpan? Deze eigenzinnige dakpan is werkelijk een lust voor het oog. Wonen met karakter, luxe en ambitie is de Stonewold in een notendop. Het strakke uiterlijk van deze dakpan is een van de redenen waarom deze dakpan favoriet is bij vele architecten. Een liefhebber kan duidelijk zien waarom, en deze woorden van lof kunnen wij alleen maar beamen. Daarom zetten wij vandaag de Stonewold betondakpan in het zonnetje.

Waarom kiezen voor een Stonewold dakpan?

De Stonewold dakpan van fabrikant Monier heeft een modern en stijlvol uiterlijk. Deze dakpan is de perfecte keuze als je van je dak een exclusieve eyecatcher wil maken. Deze prachtige betonpan is een goede keuze voor wie zijn dak eigentijds wil aanpakken. De strakke vlakke vorm zorgt voor een gestroomlijnd resultaat. Het designkarakter van het huis wordt met deze dakpan onderstreept. Een lust voor het oog!

Kleuren

In welke kleuren is de Stonewold dakpan verkrijgbaar? Monier heeft gekozen voor een bondig en modern kleurenpallet. U kunt kiezen uit de kleuren: antraciet en granietgrijs, twee schitterende kleuren die de aard van het design benadrukken.

Technische informatie Stonewold

Bent u van plan om de Stonewold op uw dak te (laten) leggen? Dan is het handig om de volgende technische informatie te weten:

· Merk: Monier

· Type: Stonewold naturel

· Kleur: Antraciet

· Nerf: Ingekleurde body

· Afmeting lxb: 420x332mm

· Gem. werkende breedte: 300mm

· Aantal per m2: 9.7st

· Latafstand: 300-345mm (mede afhankelijk van dakhelling!)

· Gewicht per pan: 5.3kg

· Minimale dakhelling: 15° (tot 25° advies vragen aan Monier)

· Garantie: 30 jaar

Betondakpannen

Betondakpannen zijn decennialang een betrouwbare en vaak ook voordelige optie als het gaat om de selectie voor dakbedekking. Wist u trouwens dat de productie van betondakpannen een co2 uitstoot levert die tot 60% lager ligt dan die van andere dakbedekkingsmaterialen? Dit maakt de betondakpan een milieubewuste keuze voor uw dak. Meer weten? Dat kan in onze blog over betondakpannen.

Bron: Monier