Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Dakpannen van Wienerberger

22 oktober 2021

 

Een marktleider in de dakpannenindustrie is fabrikant Wienerberger. Met 19 productlocaties en het hoofdkantoor in Zaltbommel zijn ze goed vertegenwoordigt in ons land. Maar Wienerberger is een global concern met fabrieken in o.a. Nederland, België, Duitsland, de Verenigde Staten en Oostenrijk. In dit laatste land zitten de wortels van dit beursgenoteerde bedrijf gevestigd.

Keramische dakpannen

Wie Wienerberger zegt, zegt in een adem keramiek. Keramische producten zijn het handelsmerk van deze organisatie. Met liefde voor dit materiaal worden diverse bouwmaterialen geproduceerd. Naast keramische dakpannen, fabriceren ze o.a. ook bakstenen voor de gevel en bestrating. De kernproducten om een huis te bouwen. Keramische producten kennen vaak een levensduur van een eeuw. Met deze producten draagt Wienerberger bij aan een duurzame samenleving. Dit is dan ook een van hun kernwaarden:

“We geloven in de kracht van keramiek. Door onze brede, internationale ervaring, weten we hoe onze bakstenen en keramische dakpannen een omgeving tot leven kunnen brengen…”

“… Op de authentieke sfeer, de warme uitstraling en het uitstekende comfort van duurzaam keramiek kunnen we nog honderden jaren bouwen. Want ook over 100 jaar willen we nog prettig wonen, werken en leven.”

wienerberger

Wienerberger heeft vier pijlers waar je op kunt bouwen.

Ze staan namelijk voor:

  • Zekerheid. Product-, systeem- en dienstverlening kwaliteit
  • Circulariteit. Bijdragen aan een duurzame leefomgeving
  • Expertise. Het geven van advies en de meest actuele informatie en kennis.
  • Service. Aandacht voor tools en persoonlijke service.

Een korte en zeer krachtige omschrijving van een betrouwbare partner.

Mundimat Dakmaterialen en Wienerberger

Mundimat Dakmaterialen is een officieel verkooppunt van de door Wienerberger geproduceerde dakpannen. We hebben diverse keramische dakpannen in ons assortiment op voorraad. Ook kunnen we de dakpan van uw keuze snel en rechtstreeks bij Wienerberger bestellen. Neem contact met ons op of kom even langs om te kijken naar de mogelijkheden.