Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Daktoebehoren voor uw dak

03 februari 2021

 

Gaat u een nieuw dak leggen of een bestaand dak renoveren? Dan bent u vast al gaan zoeken naar een geschikte dakpan en bijbehorende hulpstukken. Een mooi exemplaar dat past bij de stijl van uw woning en de leefomgeving. Maar naast het esthetische aspect van het dak, is het ook belangrijk om naar technische mogelijkheden te kijken. Heeft u ook aan de daktoebehoren gedacht? 

Daktoebehoren en mogelijkheden 

Wat zijn daktoebehoren nou eigenlijk? Wij kunnen ons voorstellen dat u er misschien niet bekend mee bent. Deze accessoires maken een dak compleet. Denk hierbij aan ondervorsten, panhaken, ruiterdragers, ruiterpinnen, dakfolie, dakvoetprofiel, combidakvoetprofiel en vogelschroten. Er zijn daktoebehoren om het dak waterdicht te maken en tevens te laten ventileren. Ook moeten dakpannen en hulpstukken, volgens de normen die zijn bepaald in het bouwbesluit, bevestigd worden. Dit om schade en ongelukken bij extreme weersomstandigheden te voorkomen. Het gebruik van dergelijke bevestiging is verplicht bij het leggen van een dak. Daarnaast heb je ook daktoebehoren die ongedierte tegen gaan. Muizen, marters en vogels kunnen zich niet tussen de dakpannen en het dak nestelen door plaatsing van de juiste accessoires. 

Het assortiment bij Mundimat Dakmaterialen 

Wij hebben onder andere universele doorvoerpannen, hoekkeperklemmen, dakvoetpanhaken, ventilerende onderlat, ventilerende onderlat met vogelschroot maar ook sneeuwvangers in ons assortiment. Op dit moment zijn wij ons assortiment flink aan het uitbreiden. We hebben een grotere voorraad en ook diverse extra daktoebehoren aan ons assortiment toegevoegd. Op deze manier kunnen wij u snel voorzien van de juiste producten. 

Kwaliteit en duurzaamheid 

Onze producten onderscheiden zich op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, wat resulteert in een langere levensduur en een optimaal wooncomfort. Wij werken samen met bekende en betrouwbare merken. Bent u op zoek naar de juiste daktoebehoren voor uw dak? Wij kunnen samen met u de mogelijkheden bekijken en u voorzien van een advies dat aansluit op uw dak.